Back to top

L’Institut Pere Mata participa al Mobile World Congress

Francesc Xavier Arrufat participarà al Mobil World Congress amb una ponencia sobre la transformació digital en el sector de la salut mental

En el marc del Mobile World Congress es desenvolupa el 4 YEARS From Now (4YFN) una plataforma de negocis que connecta startups de diversos sectors, entre els quals es troba el de la salut. El director gerent de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata (HUIPM), Francesc Xavier Arrufat, hi participarà demà 29 de juny en el 4YFN com a president del Clúster de Salut Mental.

Francesc Xavier Arrufat Nebot

A les 14h presentarà la ponència  “Digital Health & Wellness Summit” en la que tractarà la importància que està tenint la transformació digital en el sector de la salut mental, especialment en aquesta etapa de pandèmia en què la mateixa Organització Mundial de la Salut (OMS) preveu un gran increment de les problemàtiques relacionades amb al salut mental, per les conseqüències de l’aïllament i les restriccions imposades per la crisi sanitària.

Davant d’aquest important desafiament, la tecnologia jugarà un paper molt important, per això aquesta sessió serà l’oportunitat de presentar innovacions i aplicacions pràctiques, així com debatre el desenvolupament futur.

Paraules clau:

Notícies relacionades