Back to top

L'Institut Roseta Mauri i l'escola Marià Fortuny premiats a la First Lego League

Dos equips de l'institut Roseta Mauri s'han classificat per a la final nacional de la First Lego League, que se celebrarà aquest mes de març a Tenerife. El torneig de la First Lego League que ha tingut lloc aquest dissabte a Tarragona, també ha premiat, entre d'altres, l'escola Marià Fortuny de Reus, que ha guanyat el primer premi al millor projecte científic. A nivell de la demarcació, en aquesta vuitena edició hi han participat 30 equips de 24 escoles diferents.
alumnes marià fortuny

En total hi han participat uns 500 estudiants, repartits entre la categoria sènior, de 10 a 16 anys, i la júnior, de 6 a 9 anys.

El repte principal d'aquesta edició, que s'ha anomenat "INTO ORBIT", s'ha centrat en la recerca de solucions innovadores que facilitin la vida a l'espai.

L'esdeveniment, organitzat per l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat Rovira i Virgili, promou els valors del treball en equip i la capacitat emprenedora dels joves en l'àmbit de la ciència i la tecnologia. 

A la final nacional de la First Lego League, que se celebrarà aquest mes de març a Tenerife, hi participaran dos equips procedents de l'institut Roseta Mauri.

Notícies relacionades