Back to top

Llaberia plàstics obté el certificat APPLUS per la seva gamma d'accessoris

Llaberia Plastics SL compta ja amb una trajectòria empresarial de més de 35 anys d' experiència en el sector. Disposa de 40.000 m2 d'instal·lacions destinades al disseny, la producció, l'emmagatzematge i la comercialització de productes -components, accessoris i sistemes- per a la canalització hidràulica professional
llaberia plàstics

 

Llaberia Plàstics, empresa especialitzada a la fabricació, comercialització i instal·lació de sistemes hidràulics, ha assolit un dels objectius plantejats per a finals del 2017: l'obtenció de la certificació APPLUS + en la seva gamma d'accessoris injectats PE100 d'alta densitat, amb marca FITAC.

La certificació de producte APPLUS + certifica que la gamma de productes són conformes per als sistemes de canalització en materials plàstics per a conducció d'aigua i sanejament amb pressió. Tot el procés de certificació és conforme la norma espanyola UNE-EN 12201-3: 2012 + A1.

El certificat APPLUS +, juntament amb la certificació ACS -Attestation de Conformite Sanitaire- (Certificat obligatori a França per a qualsevol accessoris i / o equip que estigui en contacte amb l'aigua destinada al consum humà) i WRAS (certificat a Anglaterra per a qualsevol accessoris i / o equip que estigui en contacte amb l'aigua destinada al consum humà), obren encara més les portes a l'exportació ia la comercialització dels accessoris injectats de polietilè, PRODUCTES FITAC, podent accedir a nous mercats de països europeus i Sud-amèrica.

Tot el procés de certificació APPLUS + ha estat aconseguit gràcies al fet que l'empresa manté els Sistemes de Gestió de Qualitat acord amb els requisits de la Norma ISO 9001 i el Sistemes de Gestió de Seguretat i Salut en el Treball acord amb la Norma OSHAS 18001.

Aquests sistemes de gestió han estat de gran importància perquè han ajudat a certificar els productes FITAC fabricats per l'empresa, fent que des de la recepció de la matèria primera fins al producte acabat tots els protocols compleixin amb les exigències de qualitat i seguretat i salut en el treball requerits.

Llaberia Plastics SL garanteix així als seus clients que la fabricació dels seus productes estan certificats. Per això l'estratègia empresarial és seguir amb l'expansió de les seves vendes tant a nivell nacional com internacional proporcionant als seus clients una millora contínua dels seus productes i serveis en tots els nivells.

Llaberia Plastics SL compta ja amb una trajectòria empresarial de més de 35 anys d' experiència en el sector. Disposa de 40.000 m2 d'instal·lacions destinades al disseny, la producció, l'emmagatzematge i la comercialització de productes -components, accessoris i sistemes- per a la canalització hidràulica professional.