Back to top

Llauradó defensa l'entrada de la Generalitat a l'Hospital Sant Joan

En una entrevista a Canal Reus Televisió, la presidenta del Grup Salut a l'Ajuntament de Reus, Noemí Llauradó, defensa la darrera operació de l'Hospital Sant Joan, en què la Generalitat assumeix el 55% de la gestió
Noemí Llauradó

Tranquil·litat i seguretat. Són els dos conceptes que utilitza la presidenta del Grup Salut de l'Ajuntament de Reus, Noemí Llauradó, al parlar sobre l'operació que involucra a l'Hospital de Sant Joan. En una entrevista a Canal Reus Televisió, Llauradó ha defensat que la capacitat de decisió envers l'hospital de Reus no es traslladarà a Barcelona, sinó que es mantindrà a la capital del Baix Camp.

Entre d'altres apunts, ha aclarit que al consorci mixte en què hi és present la Generalitat en un 55% i l'Ajuntament de Reus en un 45%, no s'hi inclouran altres agents com podrien ser Cambrils o la Selva del Camp. A la vegada, ha insistit en què aquesta operació representa un enfortiment de la capitalitat sanitària de Reus a la demarcació de Tarragona.

A dia d'avui, el centre hospitalari es troba en causa de dissolució, motiu pel qual es van anunciar mesures per revertir la situació. Davant d'això però, Llauradó només ha desvetllat que la mesura que s'aplicarà es coneixerà abans del 31 de maig.

Notícies relacionades