Back to top

Llauradó: 'La Generalitat també assumirà el deute de 78 milions d'euros de la construcció de l'Hospital'

Noemí Llaurado, presidenta del grup Salut, analitza en una entrevista al Notícies Vespre de Canal Reus l'acord entre el CAT Salut i l'Ajuntament de Reus.
http://www.canalreustv.cat/noticies/reaccions-agredolces-loposicio-davant-canvi-gestio-lhospital

Noemí Llauradó, presidenta del grup Salut, ha valorat, en una entrevista a Canal Reus, l'acord entre el Departament de Salut i l'Ajuntament de Reus per solucionar els problemes econòmics del centre sanitari. 

Llauradó ha detallat que, el CAT Salut també assumirà el deute de 78 milions d'euros que arrossega l'Ajuntament de Reus que deu al bancs per pagar la construcció de l'Hospital, juntament amb els dèficits dels anys 2017 i 2018. Un nou paradigma que permetrà deixar enrere les dificultats econòmiques que han marcat l'actualitat del centre els darrers anys. Tot i això, la portaveu d'Esquerra Republicana ha indicat que aquest canvi en la gestió no afectarà a la capitalitat sanitària ja que 'el servei assistencial es mantindrà'

En aquest sentit, Llauradó ha explicat que s'ampliarà la cartera de serveis del centre i que Reus tindrà veu dins d'aquest nova empresa pública que es crearà.

Pel que fa al CMQ i el seu futur dins de SAGESSA, la presidenta del Grup Salut ha detallat que ara s'obrirà un procés d'anàlisi dels actius i passius d'aquesta empresa per decidir que se'n farà. En un principi no estava contemplada la seva incorporació a l'anterior consorci anunciat per Toni Comín però, ara es farà el 'millor per a la ciutat'.

Podeu recuperar l'entrevista sencera:

Notícies relacionades