Back to top

El Lleó petit, pol d'atracció del Seguici Petit

Un dels actes destacats de la festa de Misericòrdia és el Seguici Petit, una cercavila on els infants són els protagonistes. Ja sigui formant part d'un ball, com a portadors d'elements festius petits, o com a públic, els menuts de la casa gaudeixen d'allò més de la Festa Major petita.
seguici petiti per misericòrdia

El Lleó petit, acabat de néixer, ha viscut les primeres festes de Misericòrdia, i ha atret nombroses mirades al llarg del recorregut del Seguici Petit. Entre els infants, n'hi ha que consideren que és el seu element festiu preferit. Tot i així, n'hi ha per a tots els gustos.

La cercavila del Seguici Petit, format per una vintena d'agrupacions amb balls i elements festius, ha arrencat de l'Ajuntament. Acompanyats dels músics de l'Aula de Sons i de la Banda de Música del Pare Manyanet, han recorregut els carrer més cèntrics de Reus sota l'atenta mirada dels més petits. També els participants s'ho han passat d'allò més bé.

Segons la Isona Batalla, del Ball de Prims petit, per exemple, "a mi m'agrada participar-hi perquè penso que és més bonic viure la festa major des de dins, que des de fora". La Judith Pinto, del Ball de Pastorets petit, opina que "ens agradava molt aquest ball perquè hem de picar amb força. El que més ens agrada són les cercaviles i el ball a plaça, però tot i que cansa una mica, ens ho passem molt bé."

La cercavila ha acabat a la plaça del Mercadal on s'han fet els balls de lluïment. 

Notícies relacionades