Back to top

El Lleó petit serà batejat el proper mes de setembre

El seguici festiu tindrà una nova bèstia amb el Lleó petit. Aquest dijous s'ha presentat la seva imatge, un disseny fet per Aina Martín.
El Lleó petit serà batejat el proper mes de setembre

L'Associació del Lleó de Reus té un nou projecte amb la incorporació de la versió petita d'aquest element festiu per tal que siguin els nens i nenes qui facin de portadors al seguici petit. Aquest dijous s'ha presentat la imatge amb la qual l'entitat promocionarà la creació d'aquesta nova figura. La intenció és fer-ne productes de marxandatge per poder recaptar diners per a la seva construcció, una xifra que pot arribar fins als 9.000 euros. El bateig del Lleó Petit serà el proper mes de setembre, abans que comencin les festes de la Misericòrdia.

Daniel Domínguez és secretari de l'entitat i ha explicat que "arran d'haver sortit l'àguila petita i també el Basilisc i també la demanda popular sorgida l'any passat, tant la junta com els membres del Lleó gran vam decidir que ja era hora que sortís el Lleó Petit. A partir d'aquí vam començar a treballar, fer reunions, pluja d'idees i vam parlar amb el Manel Barceló que és l'artista que el construirà".