Back to top

LLibertat amb càrrecs pels 14 detinguts a Tarragona

Aquest matí un centenar de persones s'ha desplaçat fins a la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Camp Clar per protestar contra les detencions.
manifestació

En resposta a les càrregues policials d'ahir a la nit a Tarragona, que van saldar-se amb 14 detinguts, aquest matí un centenar de persones s'ha desplaçat fins a la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Camp Clar. Els concentrats s'hi han desplaçat a peu des dels Jutjats de Tarragona, alentint el trànsit en alguns trams. 

Una de les primeres reaccions les càrregues policials d'aquest dimarts a la nit ha estat la convocatòria d'una concentració als jutjats de Tarragona a partir de les 10 del matí. Un centenar de joves s'ha unit reclamant la llibertat dels 14 detinguts arran dels aldarulls.

Aquests, entre ells un menor d'edat, han quedat en llibertat amb càrrecs a mig matí, amb l'obligació de presentar-se davant l'autoritat judicial quan siguin requerits.

Tots ells estan investigats per desordres públics i atemptats als agents de l'autoritat. Els concentrats s'han desplaçat cap a la comissaria dels Mossos d'Esquadra situada a Campclar. Per fer-ho han caminat des de al via roma fins creuar les zones d'Icomar, en paral•lel a l'antiga carretera de València. Un fet que ha alentit la circulació de vehicles, en alguns trams. Una vegada allí, s'han concentrat davant de les dependències policials, sense incidents.


Tarragona ha estat la ciutat de Catalunya on els Mossos d’Esquadra han realitzat més detencions  pels aldarulls que hi ha hagut en el marc de les protestes per la sentència del Tribunal Suprem sobre l’1-O. 

Notícies relacionades