Back to top

Lluís Pallejà, elegit alcaldable de Primàries Reus

Lluís Pallejà, procedent de l'antiga formació denouReus, ha estat elegit alcaldable de Primàries Reus de cara a les eleccions municipals del 26 de maig. L'elecció s'ha fet després d'un procés de primàries que ha culminat amb una jornada de votacions entre tres candidats. Pallejà ha obtingut més de la meitat dels vots.
pallejà votant

A les 10 del matí s'ha donat el tret de sortida a la jornada de votacions per escollir el cap de llista de la formació republicana Primàries Reus. Les meses electorals s'han instal·lat a la seu d'Òmnium Baix Camp, al Raval Santa Anna de Reus, on s'hi han registrat 804 persones, de les quals, n'han votat 357, un 45%. A cada mesa hi havia dues urnes, una per votar l'alcaldable, i l'altra per votar la resta de representants de la candidatura. A les vuit del vespre s'ha donat per tancades les votacions. 

Dels tres candidats a encapçalar la llista, Lluís Pallejà ha obtingut un total de 190 vots, mentre que els altres dos candidats, Jordi Pouget i Lluís Agustench, han obtingut 87 i 80 vots respectivament. Així doncs, Pallejà serà el màxim representant de Primàries Reus a les municipals del mes de maig.

Pel que fa a la resta de noms que han de configurar la candidatura, la persona més votada ha estat Úrsula Subirà, amb 204 vots, seguida pel Biel Ferrer, amb 185, i per l'Ester Cabré, amb 178. Malgrat tot, la llista definitiva s'ha d'acabar d'ordenar per paritat, i es donarà a conèixer en els propers dies.

Notícies relacionades