Back to top

L'NMC escenifica un amarg trencament al ple

Els tres edils que passen a no adscrits han lamentat la no participació del portaveu del grup, Oliver Klein, en diversos actes que han afectat al municipi, com la manifestació pels atemptats de l'agost. Klein, per la seva banda, els ha acusat d'actuar amb "nocturnitat i traïdoria".
La regidora Cinta Ballesté interpel·la el portaveu de l'NMC, Oliver Klein

El trencament del Nou Moviment Ciutadà s'ha fet efectiu en el ple d'aquest octubre a Cambrils. D'aquesta manera, el grup passa de quatre regidors a un de sol, el seu portaveu, Oliver Klein.

Durant la sessió, els tres edils, ja en règim de no adscrits, han lamentat la manca de presència per part de Klein en moments tan importants pel municipi, han dit, com la manifestació que es va realitzar amb motiu dels atemptats de l'agost. "On era vostè aquell dia?", li ha preguntat el regidor no adscrit, Santiago Gámez. També han explicat l'impossibilitat de seguir endavant amb els desacords interns que, segons han explicat, existeixen a l'interior del grup. "Em costa entendre la poca sinceritat, transparència i sentit de la democràcia d'algunes persones del partit", ha remarcat la regidora no adscrita, Cinta Ballesté.

D'altra banda, la regidora no adscrita, Imma Sierra, ha ratificat la seva voluntat de continuar el que queda de legislatura i la intenció de no passar a formar part de cap altra formació.

Per la seva part, el portaveu de l'NMC, Oliver Klein, ha titllat els seus antics companys de "pròfugs, narcisistes" i d'haver actuat amb "nocturnitat i traïdoria". A més, ha manifestat que estudiaran denunciar-los per a recuperar les actes de regidors.

L'NMC va ser la tercera opció més votada de les eleccions municipals del 2015, amb només quatre paperetes menys que PDeCAT-CiU.

Paraules clau: