Back to top

L'obertura del cinema atrau un 4% de visitants a La Fira

Ara fa un mes van obrir els Cinemes Axion a La Fira Centre Comercial, fet que ha ajudat a incrementar el públic al recinte. Els dies en què s'ha notat un major volum de visites són els diumenges, coincidint amb les sessions matinals, i els dimecres, dia de l'espectador.
cine

Un mes després de la posada en marxa dels nous cinemes a Reus, a La Fira Centre Comercial s'ha registrat un increment de públic del 6%, del qual atribuïbles a l'obertura del nou equipament, un 4%. I és que, precisament, a la segona planta, on s'hi concentra l'oci i la restauració, és on ha crescut més el tràfic de persones, i ho ha fet en un 28%. Segons la gerent de La Fira Centre Comercial, Mayte Forján, "això vol dir que els nostres visitants no només van al cinema, sinó també fan parada als locals de restauració i oci, com són la bolera o la resta d'operadors de restauració. El "feed back" que estem rebent dels nostres comerciants és positiu, és que s'ha notat aquest moviment per aquesta segona planta, i això reverteix evidentment en la facturació de les vendes de restauració".

Malgrat tot, els restauradors admeten que els creixements del volum de negoci són tímids. Així ho explica la Sílvia Moliné, encarregada de La Barra de Sam, que diu que "un agument, sobretot als dies festius, sí que hem trobat, sí que hem trobat les típiques taules de "em dóna temps de sopar que a les 11 vaig al cinema?", o "necessito 2 entrepans que a les 9 comença la peli". Sí, ho hem notat, no tot el que voldríem però sí, ho hem notat. El dissabte, per exemple, el que seria la tarda, jo et diria que ho hem notat un 50%, però ens està costant, és un centre que ens està costant".

Els dies en què s'ha registrat un major augment de públic són els diumenges, quan es fan les sessions matinals, en què el pas de persones s'ha incrementat un 51%, i els dimecres, coincidint amb el dia de l'espectador, amb un increment del 28%.

Tot i així, els restauradors del centre comercial creuen que encara hi ha molts reusencs que no s'han assabentat de l'obertura dels cinemes, i per tant, auguren que l'equipament encara els ha de portar un major volum de negoci.

Notícies relacionades