Back to top

L'objectiu CF Reus, certificar la novena posició

La posició a final de temporada a Segona Divisió determina una part dels ingressos que reben els clubs per drets televisius. Existeix una diferència d'entre uns 100.000 euros i 200.000 euros per posició.
drets televisius

Quedar el més amunt possible de la classificació. Aquest és un dels objectius del Club de Futbol Reus en aquesta darrera jornada de lliga. Els roig-i-negres juguen al camp de l'Almería i necessiten sumar els 3 punts per adjudicar-se la novena posició que ocupen actualment. Més amunt no poden pujar però en cas d'empatar o perdre el Reus baixaria algunes places. I perquè és tan important la posició? Doncs pels diners.

Actualment, la Segona Divisió reparteix de la següent manera els ingressos pels drets televisius. Un 70% es reparteixen per parts iguals entre els clubs. Un 15% es reparteixen tenint en compte criteris com l'audiència dels partits, el nombre d'abonats o les instal·lacions de cada club. Finalment, el 15% restant es reparteix tenint en compte la classificació en la temporada anterior. Això traduït en diners significa una diferència d'entre uns 100.000 i 200.000 euros per cada posició de la taula. Per tant, pels interessos roig-i-negres s'ha d'aconseguir ocupar la màxima posició de la classificació.