Back to top

L'ocupació laboral reusenca s'aglutina a través d'un sol portal

Buscar feina pot ser una tasca complicada. Per facilitar aquesta recerca, l'Ajuntament de Reus ha posat en marxa un portal que concentra totes les ofertes laborals de les administracions públiques, però també de les entitats privades. La plataforma conviurà amb les borses de treball existents a la ciutat.
rdp

Aglutinar, simplificar i ser més transparent. Són els tres eixos en els quals es basa el nou portal d'ocupació laboral que ha posat en marxa l'Ajuntament de Reus i que concentra tant les ofertes de l'administració pública, com dels organismes públics i d'empreses privades.

En l'exercici 2016, es van comptabilitzar 600 ofertes de treball al consistori i les empreses públiques. Les previsions de cara al 2018 encara són verdes però s'auguren noves places a l'ens a causa de jubilacions en diferents departaments. 

El portal no només mostrarà les ofertes laborals, sinó que també inclou informes de l'activitat econòmica amb dades de la plataforma municipal Business Inteligence i estadístiques d'ocupació amb dades del Servei d'Ocupació de Catalunya.

Després de funcionar en fase beta, a partir d'avui ja es poden consultar les ofertes a través del portal ocupació.reus.cat. Paral·lelament, els portals de Sagessa, Reus Transport, la Borsa de Treball Mas Carandell i d'altres organismes continuaran funcionant com fins al moment.