L’ofensiva del CF Reus B Cambrils no és suficient per guanyar l’Hospitalet

El CF Reus B Cambrils ha caigut (0-2) davant el CE L’Hospitalet, el segon conjunt de la classificació. Els roig-i-negres que han donat guerra durant tot el matx, no ho han tingut fàcil, ja que els visitants han aconseguit marcar dos gols als primers minuts.
Reus B hospitalet

El conjunt d’Albert Company han sortit a la gespa sabent contra qui jugaven, el CE L’Hospitalet, el segon classificat de Tercera Divisió. El rival del Reus ja ha tingut una ocasió al minut 3’, però el xut ha acabat a les mans del porter Chechu. Poc després, al minut 8’, l’Hospitalet ha obert el marcador amb un gol d’Agi. L’ocasió més clara de tot el partit dels locals ha estat al minut 7’ quan després d’una jugada conjunta, Xavi Jaime ha enviat la pilota al pal. Gerro d’aigua freda pel Cambrils amb el penal de Miquel Ripoll al minut 17’ que ha sumat un punt a l’electrònic (0-2).

Malgrat que els visitants han dominat la primera part, a la segona el joc s’ha anat igualant. Només començar la segona part, els reusencs han tingut diverses ocasions amb un duel ofensiu, a destacar les de Roger Ametllé i
Adrià Arjona
. Al minut 69’, el roig-i-blanc Cristian Alfonso ha provat xutant a porteria, però ha sobrepassat el travesser. El filial del Reus no ha escatimat esforços per no generar gaires ocasions de perill.

Amb aquesta derrota, el CF Reus B Cambrils ocupa la novena posició del grup 5 de Tercera Divisió amb 41 punts, a 6 punts del play off d’ascens. El proper partit serà  diumenge 11 de març a les 12.00 hores al camp del Castelldefels.