Back to top

L'Oficina Local d'Habitatge obrirà al desembre

L'Oficina Local d'Habitatge de Cambrils obrirà al desembre. És el que ha assegurat la regidora de Benestar Social al municipi en el darrer ple ordinari. A instància de l'oposició, des de l'equip de govern s'ha assegurat que queden pocs detalls per obrir definitivament aquest servei.
Habitatge

L'Oficina Local d'Habitatge de Cambrils haurà d'esperar fins principis de desembre per traslladar-se al Forn del Tallero. És la data més aproximada que s'ha confirmat des del govern cambrilenc, que preguntats per l'oposició en seu plenària, ha explicat que els tràmits per posar en marxa aquest servei estan avançant.

El trasllat de l'Oficina Local d'Habitatge és un projecte que porta temps com a tasca pendent de l'equip de govern i que va ser anunciat com una realitat per al 2019. Segons asseguraven al desembre de 2018, la creació de l’oficina i el desenvolupament dels nous serveis implicarà la contractació de nou personal de caràcter tècnic i especialitzat, la integració del personal de la Borsa d’Habitatge i que la gestió del servei passi del Departament de Joventut a l’Oficina Tècnica d’Inclusió Social. Al mes de gener d'enguany, el consistori i l'Agència d'Habitatge de Catalunya van reunir-se per donar continuïtat al programa de mediació per al lloguer social. Nou mesos més tard d'aquell anunci, tot apunta que el servei podrà posar-se en marxa l'últim mes abans d'acomiadar el 2019.

Paraules clau:

Notícies relacionades