Back to top

L'Olimpíada Escolar 2019 manté les modalitats esportives de l'edició anterior

Aquesta competició d'esport entre centres educatius es desenvoluparà del 8 al 29 de març i hi podran participar els nens i nenes nascuts entre 2007 i 2010. L'Olimpíada convocarà sis esports d'equip i nou d'individuals, d'entre els quals destaquen l'hoquei i el bàsquet per a adults.
L'Olimpíada convocarà sis esports d'equip i nou d'individuals

L'Olimpíada Escolar mantindrà totes les modalitats esportives d'aquest any a l'edició de 2019. Aquesta trobada anual per compartir esport entre les escoles de Reus signarà la seva 37a edició del 8 al 29 de març de 2019. El certamen convocarà sis esports d'equip i nou d'individuals, d'entre els quals destaquen l'hoquei i el futbol. D'altra banda, l'Olimpíada comptarà per segon any consecutiu amb una competició de bàsquet per a majors de 18 anys membres de la comunitat educativa. "Farem bàsquet per adults, una demanda que vam tenir. Continuarem amb l'hoquei que vam començar l'any passat i va tenir molt bona acollida, un esport que, sent Reus, calia fer", explica el president del Consell Esportiu del Baix Camp, Josep Llebaria.

Les categories que podran participar en aquesta edició seran les d'alevins, pels nascuts entre 2007 i 2008, i els benjamins, nascuts entre 2009 i 2010. Una oportunitat pels més joves de la ciutat per endinsar-se en l'esport i descobrir noves passions. "Esperem aplegar més de 3000 participants. És un repte per l'esport escolar, d'aquí han sortit grans esportistes que han descobert el seu esport i s'hi han acabat dedicant", remarca el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Reus, Jordi Cervera.

En la propera edició també es mantindran l'Observatori d'Esportistes i la Targeta Verda, unes eines per difondre valors positius de l'esport i normes de conducta entre els nens i nenes participants.