Back to top

L'Olimpíada Escolar 2021, pels alumnes de 5è i 6è de primària

Després de l'edició virtual de l'any passat de l'Olimpíada Escolar, el format d'enguany també serà diferent per culpa de la pandèmia. Els alumnes de cicle superior seran els afortunats que podran participar en aquest esdeveniment dividit en dos àmbits: el cultural i l'esportiu.

Els alumnes de cinquè i sisè de primària són els escollits per participar en la 38a Olimpíada Escolar, en una nova edició que arriba marcada per la presència de la COVID-19. Les inscripcions s'hauran de formalitzar des del mateix centre educatiu i per grup de convivència estable de la classe. La cultura i l'esport seran els protagonistes de l'Olimpíada.

olimpiada

La fase final tindrà vuit grups, quatre per curs escolar, i cada equip haurà de resoldre reptes esportius, culturals i de coneixement relacionats amb el món de l'esport, els Jocs Olímpics i els Jocs Paralímpics. Des del Consell Esportiu del Baix Camp consideren important mantenir l'esperit de l'Olimpíada malgrat la situació

Els centres, que rebran la proposta a partir d'ara, s'hauran d'inscriure abans del 28 de febrer, i tenen fins al 15 d'abril per presentar els projectes artístics i literaris.

Paraules clau:

Notícies relacionades