Back to top

L'Olimpíada Escolar de Reus 2020 es trasllada a Canal Reus

L'Ajuntament de Reus, juntament amb 'Reus Esport i Lleure' i el Consell Esportiu del Baix Camp, volen reprendre aquesta iniciativa animant a tots els nens i nenes a enregistrar un vídeo mentre practiquen alguna disciplina. Canal Reus l'emetrà en la seva programació.
Imatge dels passos a seguir per participar en la 38a edició de l'Olimpíada Escolar de Reus

La 38a edició de l'Olimpíada Escolar de Reus es reprendrà, però des de casa. La competició va ser un dels primers esdeveniments que es van suspendre arran de la crisi del coronavirus quan aquesta ja havia donat el tret de sortida.

Ara, l'Ajuntament de Reus, de la mà del Consell Esportiu del Baix Camp i de l'empresa municipal Reus Esport i Lleure, proposa que tots els escolars dels centres educatius participants en l'esdeveniment es gravin amb vídeo mentre practiquen les disciplines que s'oferien en aquest certamen en un inici.

Aquesta casa s'encarregarà d'editar el contingut i l'inclourà dins la seva programació.

Canal Reus emetrà tots els vídeos

La proposta promou la participació i la creativitat dels infants i joves i alhora vol donar continuïtat als valors esportius. Canal Reus, tal com ha fet en els darrers anys, es compromet a seguir visibilitzant l'esdeveniment esportiu escolar més important del calendari reusenc.

Els participants hauran de gravar un vídeo horitzontal i enviar-lo al correu electrònic olimpiada@canalreustv.cat, adjuntant la seva edat, nom, cognoms, localitat i centre educatiu.

A partir de la setmana vinent, i després de l'informatiu del migdia i del vespre, Canal Reus emetrà el contingut dins la seva programació especial en aquests dies de confinament. Aquestes càpsules estaran disponibles també al canal digital d'aquest mitjà.

canalreus a telegram

Notícies relacionades