Back to top

L'Olimpíada Escolar de Reus escalfa motors

Tindrà lloc del 8 al 29 de març i hi participaran 49 centres del territori.
L'Olimpíada Escolar de Reus escalfa motors

La 37ena edició de l'Olimpíada Escolar de Reus tindrà lloc del 8 al 29 de març i hi participaran una cinquantena d'escoles d'arreu del territori. Enguany la principal novetat és l'ampliació dels escenaris esportius amb la voluntat de millorar les condicions. Hi competiran centenars de xiquets i xiquetes de les categories aleví i benjamí. 

Més escenaris esportius

La 37 Olimpíada Escolar de Reus amplia els escenaris esportius per tal de millorar les condicions de competició, la competició consolida esports com l’hoquei patins 3x3, incorporat la passada edició. El minibàsquet es continuarà desenvolupant a les instal·lacions del Reus Deportiu i Club Natació Reus Ploms i com a novetat s’incorpora el Polilleuger Ciutat de Reus. La competició de Tennis Taula tindrà com escenari el Club Tennis Taula Ganxets de Reus i finalment el futbol set tindrà la competició distribuïda per el Camp del Pare Manyanet i la totalitat de camps de futbol municipals.

La resta d’escenaris esportius son el Pavelló Olímpic Municipal, el Polilleuger Alberich i Casas, la piscina coberta i pavellons del Reus Deportiu, diferents espais al CN Reus Ploms i Tennis Monterols

La jornada de cloenda en aquesta edició es desenvoluparà a la pista d’atletisme del CN Reus Ploms amb motiu del centenari de l’entitat. Reus 2019, Ciutat del Bàsquet Català, també tindrà una destacada presència en les activitats d’aquesta modalitat i a l’acte inagural.

Com en l’edició anterior les dates de celebració de l’Olimpíada han estat consensuades amb la comunitat educativa i s’han ajustat al calendari escolar i a les dates de Setmana Santa. L’Olimpíada tindrà la seva cerimònia inaugural al Pavelló Olímpic Municipal el divendres 8 de març de 2019.