Back to top

L'ONCE presenta a Reus els seus nous models de quioscs

Uns equipaments que segons el sotsdelegat territorial de l'ONCE a Catalunya, Àngel Ávila, són més accessibles i ecològics que els anteriors. De moment, a la capital del Baix Camp, s'han canviat 4 del 19 quioscs que té la ciutat. Tot i això, Reus és, actualment, el municipi català amb més quioscos del nou model.
Nou model de quiosc de l'ONCE

Des de fa uns dies l'Avinguda Prat de la Riba de Reus llueix un nou model de quiosc de l'ONCE. De fet, ja se n'han canviat 4 del total de 19 que té actualment la ciutat, convertint-se en el municipi català amb més nombre de quioscos del nou model.

Una renovació dels equipaments que segons el sotsdelegat territorial de l’ONCE a Catalunya, Àngel Àvila, eren més que necessaris tant pels treballadors com pels usuaris.

Un nou model més accessible i sostenible

Uns equipaments més accessibles i sostenibles que també han estat aplaudits per l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, així com per la regidora de Benestar Social, Montserrat Vilella, els quals han destacat el confort d'aquestes noves instal·lacions.

L'Agència de l'ONCE a Reus compta actualment amb un total de 78 venedors repartits per tot el territori, dels quals 38 pertanyen a la ciutat de Reus. Un conjunt de treballadors que vetllen, diàriament, per tal de millorar la qualitat de vida del total de 443 afiliats que té, actualment, l'Agència de l'ONCE a Reus. 

Nou model quiosc once a reus