Back to top

L'oposició aporta la seva opinió al ple econòmic de la ciutat

Els partits de l’oposició van intervenir també en el ple i, majoritàriament, van criticar la manca de transparència i lideratge de l’actual equip de govern de CiU i PP. Tot i això, van apostar pel diàleg en positiu de cara al futur.

 

David Vidal, portaveu de la Candidatura d’Unitat Popular, va alertar que la situació actual d’endeutament del consistori reusenc fa témer un rescat, encara que l’equip de govern ho negui. Així mateix, va remarcar la necessitat de realitzar una auditoria del deute.

 

El portaveu del PSC, Andreu Martín, per la seva banda, va posar de manifest una manca d’autocrítica del govern municipal, i tot i mostrar-se a favor de la desaparició d’INNOVA va proposar també altres idees per fer front a la delicada situació econòmica de l’ajuntament.

 

Des d’Ara Reus, el seu portaveu, Jordi Cervera, alerta que s’ha trigat massa en reaccionar, i creu que l’ajuntament de Reus s’ha de deixar ajudar.

 

Tots els grups de l’oposició però, van assegurar que de cara al futur esperen que el diàleg i la transparència siguin més presents en la gestió municipal.