Back to top

L'oposició cambrilenca carrega contra la manca de pressupost

Els grups a l'oposició consideren que el govern té una manca de voluntat política a l'hora de dialogar. No ha estat l'únic retret que els hi han fet, també han posat de manifest que els pressupostos cambrilencs no s'han aprovat abans d'acabar l'any, tal com ha passat en altres municipis.
oposició

Poca voluntat dialogant i manca de lideratge. Són les dues crítiques més repetides en boca de l'oposició cambrilenca envers l'actual equip de govern. Després del ple extraordinari d'aquest dimecres, els portaveus de les formacions fora de govern han fet balanç dels primers mesos de mandat. El resultat, al seu parer, dóna a entendre que la cohesió del pacte de governabilitat està en entredit. El cap de l'oposició, Juan Carlos Romera de Ciutadans, argumenta que acabar l'any sense un pressupost aprovat és greu:

Un altre punt en què l'oposició no coincideix amb l'equip de govern local és la compra del celler. Ana López, del PSC, assegura no entendre les presses que s'han vist al plenari per desencallar l'adquisició d'aquest immoble catalogat com a Bé Cultural d'Interès Local. Les tres formacions a l'oposició han criticat el que consideren un caos i un episodi d'improvisació constant que afecta de retruc a la seva tasca fiscalitzadora.

Malgrat tot, d'aquesta jornada l'oposició en treu un apunt positiu, i és el del compromís del govern de parlar els pressupostos abans de presentar-los a la sala de plens properament.

canalreus a telegram

 

Paraules clau:

Notícies relacionades