Back to top

L'oposició cambrilenca critica l'avantprojecte de pressupostos

L'oposició cambrilenca critica durament l'avantprojecte dels pressupostos, que han estat entregats a través de correu electrònic. Un document que des de Ciutadans, PSC i PP consideren que té ànim recaudatori i que s'allunyen d'uns comptes d'una ciutat referent.
cambrils

Els pressupostos de Cambrils encara no s'han aprovat, un fet que no agrada gens a l'oposició del municipi. Consideren que el govern local va tard en passar-los pel ple, i la recepció de l'avantprojecte a través de correu electrònic divendres passat tampoc no els convenç perquè segons diuen, això els dóna poc temps per estudiar-los amb calma.

Malgrat tot, sembla ser que l'aprovació definitiva dels comptes locals encara trigaran en arribar.  És al mes de febrer quan s'espera poder discutir aquest document a la sala de plens... Abans, aquest dijous, govern i oposició estan citats per parlar sobre l'avantprojecte, de forma individual i grup per grup. Tot i això, les primeres impressions des de la formació de Ciutadans no són optimistes. Critiquen que el pressupost que s'intueix no pertany al d'una ciutat.

En apreciacions concretes, des de les files socialistes posen l'accent en l'increment d'ingressos previstos, que segons expliquen, provindran d'una major pressió fiscal envers la ciutadania.

L'avantprojecte dels pressupostos, un document provisional

Des del Partit Popular, insisteixen que la pujada d'impostos que es contempla en el nou pressupost correspon a la política de personal, que titllen d'erràtica i posen d'exemple la contractació de dues empreses per implementar la Relació de Llocs de Treball. Les altres crítiques dels populars tenen relació amb la manca d'incentius a la pràctica empresarial, però també amb l'increment de l'Impost Sobre Bens Immobles, al qual caldrà sumar-hi també l'augment corresponent a la revisió cadastral.

Fonts de l'Ajuntament recorden que l'avantprojecte dels pressupostos és un document provisional, que pot veure's modificat fins al proper ple, que s'espera que se celebri la segona setmana de febrer.

 

Paraules clau:

Notícies relacionades