Back to top

L'oposició reclama més informació del govern cambrilenc

Socialistes, Ciutadans i PP denuncien la manca de transparència i d'acció política del govern de Cambrils. Els partits de l'oposició es queixen que els regidors no tenen tota la informació per participar a les comissions informatives.
Oposició Cambrils

Els portaveus dels grups polítics de l'oposició a l'Ajuntament de Cambrils, Juan Carlos Romera de Ciutadans, Ana López del PSC i David Chatelain del Partit Popular, han comparegut aquest dilluns per fer visible, segons ells, la manca de transparència i la inacció política del govern tripartit cambrilenc. Es queixen que el nou govern es va formar massa ràpid i sense acords sòlids, i que el repartiment de les regidories es va fer sota criteris estrictament polítics.

També critiquen les dificultats que tenen per mantenir un debat a les comissions informatives per culpa de la desconeixença dels temes a tractar de diversos regidors. Això se suma al fet que la primera d'aquestes comissions va celebrar-se durant el mes d'agost.

D'altra banda, l'oposició defensa que el govern encapçalat per Camí Mendoza no ha emprès mesures decisives per fer front problemàtiques del municipi durant la campanya d'estiu, com l'impuls del turisme, l'estat de neteja, l'incivisme i també, el rebuig del regidor no adscrit Joan Maria Artigau dins el consistori.

Amb tot plegat, l'oposició escalfa el primer ple de la temporada que se celebrarà demà, en el que també es reclamaran explicacions sobre la dimissió del gerent d'Aparcam.