Back to top

L'origen de la imatgeria d'en Peret Ganxet, al descobert

Marc Díez, il·lustrador de les aventures del reconegut ídol infantil reusenc, ha desvetllat aquest dijous al vespre el procés de creació de la figura de'n Peret Ganxet, que enguany veurà com surt al mercat el quart llibre.
Marc Díez, aquest dijous al vespre

La Fundació Privada Reddis ha acollit aquest dijois al vespre la conferència de Marc Díez, il·lustrador de les aventures de'n Peret Ganxet. Enguany que se celebra l'any Peret Ganxet, es publicarà el 4 llibre.

Díez va fer ahir un repàs a la seva trajectòria professional i va desvetllar el procés de creació de la imatgeria de la icona infantil reusenca. Sota el títol 'Redibuixant en Peret, de la Llibreta al llibre', Díez va desglossar les intimitats de l'il·lustrador, les idees prèvies i els resultats finals, i fins i tot va explicar les seves fonts d'inspiració, on va destacar, entre d'altres, el famós Petete.

Tot plegat per dotar de vida el Peret Ganxet, un personatge a qui l'il·lustrador de l'estudi OVNI ha volgut dotar de la innocència necessària per enfrontar-se als reptes de la vida i que permet, com a referent, donar a conèixer la ciutat als xiquets i xiquetes.