Back to top

L'orquestra del Centre de Lectura participa al Festival europeu de música per a joves, a Bèlgica

L’orquestra de l’escola de música ‘Centre de Lectura’ viatja aquest cap de setmana a Neerpelt, a Bèlgica. I és que en aquesta ciutat tindrà lloc, del 3 al 6 de maig, el Festival europeu de música per a joves. Una trobada en què, a més de la competició, es fomenta l’intercanvi d’experiències entre músics de tot el continent.

 

Un centenar d’orquestres i gairebé 2MIL nens i joves conviuran durant 4 dies envoltats de música. Ho faran en el marc del Festival europeu de música per a joves que té lloc aquest cap de setmana a Bèlgica. I entre els participants hi haurà una vintena de reusencs d’entre 12 i 18 anys: els membres de l’orquestra de l’escola de música ‘Centre de Lectura’.

 

Des del mes de novembre els assajos han anat enfocats al festival, incloent en el programa diversitat d’estils i de compositors. Tots han treballat intensament i s’han pres aquesta cita musical com un gran al·licient.

 

Aquest acte, tot i que se celebri a Bèlgica, s’ha convertit en el primer del 30è aniversari de l’escola de música ‘Centre de Lectura’. El curs 2013-2014 tindrà lloc aquesta commemoració, en el marc de la qual s’organitzaran diverses activitats.