Back to top

L'últim partit de Natxo González

El CF Reus disputa la darrera jornada de lliga dissabte a les 20:30 hores al camp de l'Almería. Aquest serà el darrer partit de Natxo González a la banqueta. Els roig-i-negres volen acabar la temporada amb una victòria i facilitar el trofeu Zamora a Edgar Badia.
natxo gonzález

Natxo González ha dirigit aquest matí el darrer entrenament del CF Reus i aquest cap de setmana s'asseurà per últim cop a la banqueta roig-i-negra. Ho farà demà a les 20:30 hores al camp de l'Almería. El tècnic basc va anunciar el passat dimarts la seva no-renovació i des de llavors ha rebut múltiples missatges d'amics i aficionats. "M'han fet arribat molts missatges ja sigui a través meu o de la família, per tots els costats. És una satisfacció perquè d'alguna manera hi ha molta gent que reconeix el treball no només meu sinó de molta gent. Això sempre és una satisfacció i t'empeny a seguir", ha reconegut l'entrenador roig-i-negre.

Tot i tenir la salvació matemàtica des de fa unes jornades, el CF Reus continua tenint al·licients en aquest darrer partit de lliga. Els roig-i-negres volen acabar la temporada amb una victòria i facilitar el Trofeu Zamora a Edgar Badia. Davant tindran a l'Almería, un equip que necessita puntuar per aconseguir la salvació. "Qualsevol professional sortirà demà al camp a competir. Tenim els objectius principals complerts, és normal que es perdi tensió competitiva però és l'últim partit i nosaltres tenim l'obligació de continuar en el nivell que hem tingut", ha comentat Natxo González.