Back to top

L'Ultra Trail Muntanyes de Prades, la cursa reina del territori

Una competició de 110 quilòmetres que ha posat a prova la resistència de 180 corredors.
Sortida de l'Ultra Trail Muntanyes de la Costa Daurada

L'ultra Trail, la competició reina de les carreres de muntanya ha aterrat a Prades per vuitè any consecutiu. Sota el nom Ultra Trail Muntanyes de la Costa Daurada, aquesta competició s'ha convertit en la més dura de tot el territori. Són 110 km on els participants posen a prova la seva capacitat física mentre gaudeixen de l'excel·lent paisatge de La Serra de la Mussara.

Una cursa que va arrencar amb força, sent de les poques ultres que s'oferien a l'estat. La gran novetat va arribar fa dos anys quan es va decidir separar les distàncies curtes de les llargues. Aquest dissabte s'han disputat les competicions de 110 km, 87 km i 53 km, i el dia 31 de març es competiran les que recorren 20 km, 12 km i la cursa  infantil. L'Ultra, la modalitat estrella, fa que alguns participants corrin fins a 24 hores sense descans.

Enguany la participació ha estat de 180 corredors, amb representants de tot el món. Tot i així, els guanyadors han estat espanyols. Rubén Aristu i Alicia Domingo s'han proclamat vencedors d'una competició que es caracteritza també pels seus 5000 metres de desnivell.