Back to top

Luso serà la seu de la Lliga Europea d'hoquei patins

La World-Skate Europe ha acceptat la proposta de l'EHCA, i Luso acollirà la primera fase i la Final Four de la Lliga Europea d'enguany.

L'Associació Europea de Clubs d'Hoquei Patins (EHCA) va presentar a la WSE-RH una proposta per organitzar, a la localitat portuguesa de Luso (municipi de Mealhada), l'Eurolliga d'aquesta temporada, que té fixat el seu inici el divendres 9 d'abril. Doncs bé, l'ens federatiu hi ha donat el vistiplau, per tant, la Lliga Europea ja té data i seu.

La primera fase de l'Eurolliga està prevista del 9 a l'11 d'abril i consta de tres grups de tres equips. El primer grup està format per FC Porto, CE Noia Freixenet i OC Barcelos; el segon per Sporting CP, Reus Deportiu Miró i UD Oliveirense; i, el tercer grup per FC Barcelona, ​​Deportivo Liceo i SL Benfica.

La F4, que també se celebrarà a Luso, tindrà lloc els dies 15 i 16 de maig i comptarà amb els tres primers de cada grup i amb el millor dels segons equips classificats. EHCA també ha proposat que aquest quart classificat es decideixi en una segona fase que reuneixi el segon classificat de cada grup.

Cal recordar que la primera fase de la competició se celebrarà sense presència de públic, a causa de les restriccions que estableixen les autoritats sanitàries.

Paraules clau:

Notícies relacionades