El mal inici de partit condemna les roig-i-negres

El Reus Deportiu Femení de bàsquet perd (48-63) davant el Club Bàsquet Cornellà.
reus femení

El Reus Deportiu Femení de Bàsquet ha caigut derrotat (48-63) davant el Club Bàsquet Cornellà. Les roig-i-negres han tingut un molt mal inici de partit i això ha condemnat el transcurs de l'encontre. En el primer quart les reusenques han encaixat un 8-19 en contra i al descans l'electrònic marcava un 23-38. A la represa, el Reus Deportiu no ha pogut fer res més i ha acabat perdent per un contundent 48-63 davant d'un dels equips potents de la categoria.

Les roig-i-negres continuen a la darrera posició del grup 1 de la Primera Divisió Femenina de bàsquet. El proper partit de les reusenques tindrà lloc el diumenge 4 de gener a casa contra el Sant Ignasi, un rival directe en la lluita per la salvació.