Back to top

Manel, Aitana i Bisbal, caps de cartell del Festival Internacional de Música

El festival de Cambrils escurça notablement les dates dels concerts, que s'aglutinen en una sola setmana.
fim cambrils bisbal aitana manel

El Festival Internacional de Música de Cambrils ensenya les seves cartes: Aitana, Manel i David Bisbal es proclamen caps de cartell d'aquest certamen, que per primer cop, redueix les seves dates notablement.

Després de quatre anys al capdavant de l'organització del festival, l'empresa Concert Studio ha optat per escurçar el nombre de concerts a cinc actuacions, que s'aglutinaran en una sola setmana, del 5 al 9 d'agost.

festival cambrils

En comparació amb l'edició anterior, quan es van celebrar onze concerts entre juliol i agost, en aquesta ocasió només en seran cinc. Els grups de tribut tornaran a ser presents en aquest cartell, amb la música de les formacions Versión Imposible i Abba, the new experience. Ells seran els encarregats d'escalfar motors d'aquesta edició, sent els dos primers concerts que tindran lloc al Parc del Pinaret.

Manel, Aitana i Bisbal

El cartell de la 46ena edició el completaran Manel, de gira amb el seu nou disc 'Per la bona gent', Aitana, segona finalista del programa 'Operación Triunfo' de 2017 i David Bisbal, qui es troba immers en la gira 'En tus planes' i actuarà al FIMC per quarta vegada

Aquest 2020 s'acaba el contracte signat per Concert Studio i el consistori cambrilenc en referència al Festival Internacional de Música. A partir d'aquí, caldrà que l'Ajuntament torni a treure a concurs el contracte i resoldre el futur del certamen. 

Manel torna a Cambrils quatre anys després

manel
Imatge: manelweb.com

En el cas de Manel, no és la primera vegada que actuarà en el marc del Festival Internacional de Música de Cambrils; l'última ocasió en què es va poder veure el seu directe al Parc del Pinaret va ser al 2016, quan el certamen encara estava dirigit per Antoni Mas. Cal recordar que va ser al 2017 quan Concert Studio va agafar les regnes del festival, després de la detenció de Mas arran d'una operació d'estafa piramidal.

Preus i dates

Les entrades de tots els concerts surten a la venda aquest divendres. Més enllà de música, el Parc del Pinaret també s'omplirà de menjar i beure gràcies a la zona gastronòmica, que estarà activa fins l'inici del concert i des de la seva fi fins les dues de la matinada.

  • Versión Imposible - 5 agost - 10€
  • Abba The new Experience - 6 agost - 10€
  • Manel - 7 agost - 25€ 
  • David Bisbal - 8 agost - 38€
  • Aitana - 9 agost - 30€

Notícies relacionades