Back to top

Manel, Sopa de Cabra, Doctor Prats i El Pot Petit a Lo Submarino Summer Fest

El Parc de Sant Jordi de Reus acollirà del 23 al 26 de juliol la primera edició de Lo Submarino Summer Fest amb referents de la música catalana. El recinte seguirà els protocols de seguretat i tindrà un aforament limitat de 800 persones cada dia
cartell submarino

Reus viurà del 23 al 26 de juliol, la primera edició de Lo Submarino Summer Fest, una programació musical de primer nivell que portarà al recinte del Parc de Sant Jordi les actuacions de quatre grups de primeríssima fila dins el panorama musical català: Manel, Sopa de Cabra, Doctor Prats i El Pot Petit, en una iniciativa de la promotora reusenca Produccions Submarines, que té el suport de l’Ajuntament de Reus.

Les entrades per les quatre actuacions es posen avui a la venda exclusivament a través de la plataforma Entradium (www.entradium.com) i el web www.losubmarino.com amb preus que van dels 12 als 28 euros.

Referents i grups locals

Així, aquesta primera edició de Lo Submarino Summer Feest oferirà un dels grans clàssics del rock català dels últims 25 anys com és Sopa de Cabra (divendres 24 de juliol a les 22h) que estrenarà el seu nou disc ‘La gran onada’ a les nostres comarques amb aquesta actuació; un concert del nou disc de Manel (dijous 23 de juliol a les 22h) ‘Per la bona gent’ que enguany havia de ser una de les grans apostes de l’estiu amb presència a tots els grans festivals dels Països Catalans i de bona part de l’Estat; un dels referents de la música de mestissatge amb Doctor Prats (dissabte 24 de juliol a les 22h) i també l’oportunitat pels més petits de la casa d’un concert del Pot Petit (Diumenge 25 de juliol a les 19h), una formació amb milers de seguidors i que fa uns mesos va omplir en tres funcions consecutives el Teatre Fortuny de Reus.

Els grups locals Plombiers i Radio Reggae també actuaran al festival. Els primers ho faran obrint per Manel i els segons tocaran abans de l’actuació de Doctor Prats.

Programa dels concerts

Manel presenta ‘Per la bona gent. Dijous 23 de juliol a les 22h

manel

Quatre anys després de fer-nos vibrar amb les cançons de Jo Competeixo, Manel arriben al Submarino Summer Fest de Reus amb l’arriscat -però irresistible!- Per la bona gent, un cinquè disc que els reafirma com un dels grups més inquiets, imprevisibles i juganers del país i que, com l’anterior, va conquerir a finals de l’any passat el número 1 en la llista d’àlbums més venuts a tot l’Estat. 

Amb recursos propis de les músiques urbanes i samplers impactants de Maria del Mar Bonet, Gato Pérez i Maria Cinta, Manel reprenen per fi la gira de Per la bona gent, marcada per una posada en escena suggeridora i cançons que el seu públic continua cantant com si no existís un endemà.

Una dotzena d’anys després de la publicació d’Els millors professors europeus, un dels grans discos de debut de la música en català de tots els temps, Guillem Gisbert, Roger Padilla, Arnau Vallvé i Martí Maymó mantenen la seva essència i, alhora, continuen sorprenent. Grup convidat: Plombiers

Doctor Prats: ‘Venim de Lluny Tour’. Divendres 24 de juliol a les 22h

doctor prats

Parlar de Doctor Prats és parlar de la revolució de la música en català. Amb només cuatre anys de trajectòria els de Terrassa ja tenen tres àlbums al mercat – Patates amb Peix (2015), Aham Sigah (2016) i Venim de Lluny (2018) – i ja han fet més de 250 concerts.

Capaços de barrejar estils tan diversos com el pop, la cumbia, el reggae, l’ska, el rock, l’electroswing o el dubstep, Doctor Prats porta el mestissatge a un altre nivell. El seu directe, Venim de Lluny Tour, és un dels més potents del panorama musical, un directe sorprenent, dinàmic i enèrgic que no deixa a ningú indiferent i on tot el públic n’és partícep. Grup convidat: Radio Reggae

Sopa de Cabra presenta ‘La gran onada’. Dissabte 25 de juliol. 22h

sopa cabra

El desè disc de Sopa de Cabra consolida el grup gironí com el gran grup de pop rock de la història dels Països Catalans. Tan sols ells han aconseguit firmar un cançoner de joventut que restarà eternament clavat a la consciència col·lectiva i, vint-i-cinc anys després, complementar-ho amb clàssics instantanis, atemporals, que els seus seguidors es fan seus a la primera escolta.

La Gran Onada es va publicar setmanes abans del confinament obligatori provocat per la Covid-19. La majoria de concerts s’han ajornat a la tardor i seran pocs però intensos els concerts que oferirà Sopa de Cabra aquest estiu, on presentarà les cançons del seu nou disc i on també podrem cantar els clàssics de sempre que fan que els concerts de Sopa siguin inoblidables. Reus i Lo Submarino Summer Fest serà una d’aquestes cites imprescindibles.

El Pot Petit en concert. Diumenge 26 de juliol 19h

pot petit

A Lo Submarino Summer Fest volíem que els més petits de la casa també tinguessin l’oportunitat de sortir i per això no podia fallar l’actuació d’El Pot Petit a Reus, on fa uns mesos va omplir tres sessions del Teatre Fortuny. Es tracta d’un espectacle molt festiu i especial que combina la música, els titelles, les danses i amb el que petits i grans passaran una molt bona estona.

En aquest concert podreu gaudir de la música en directe amb vuit músics dalt l’escenari: baix, bateria, guitarra, piano/violí, saxo, trombó, titellaire i veus, i escoltar cançons amb diversos estils musicals que formen part dels seus tres discos amb temes propis: “Canta amb el Pot Petit”, “Ritmes i Rialles” i “A l’aventura!”. Per a tots els públics en especials nens i nenes d’entre 3 i 8 anys.

Aforament limitat i protocols de seguretat

L’aforament de Lo Submarino Summer Fest està limitat a 800 persones cada dia i està previst que se segueixin tots els protocols de seguretat en aquest tipus d’esdeveniments per evitar possibles contagis de la Covid-19.

Tots els assistents als concerts tindran el seient prèviament assignat i no es podran moure d’aquest seient durant l’actuació, a excepció de si volen fer servir el servei de bar, que ho hauran de fer en cadires i taules que hi haurà en un espai a tocar de la platea. Per aquest motiu, es recomana comprar prèviament les entrades.

Les portes del recinte del Parc de Sant Jordi de Reus s’obriran dues hores abans per garantir l’accés del públic de forma esglaonada. Abans del concert hi haurà música ambiental i el servei de bar estarà obert.

La platea estarà dividida en quatre sectors i durant el concert serà obligatori l’ús de la mascareta. 

El festival seguirà els següents protocols sempre d’acord amb la normativa vigent:

 • Es procedirà a la desinfecció diària de tots els espais.
 • A l’entrada del recinte hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic.
 • L’aforament del recinte complirà la normativa de seguretat requerida.
 • L’accés i el desallotjament dels espais es farà de manera esglaonada i sota control del personal d’acomodació per garantir la distància de seguretat.
 • La informació estarà únicament disponible en línia.
 • S’habilitaran diferents accessos i sortides per tal de no produir aglomeracions de persones.

Mesures individuals

 • L’ús de la mascareta serà obligatori durant les diverses actuacions programades.
 • L’accés i el desallotjament dels espais es farà de manera esglaonada. Caldrà seguir sempre les senyalitzacions i indicacions del personal d’acomodació.
 • Serà necessari arribar als espais de representació amb un mínim de 30 minuts d’antelació per facilitar l’entrada esglaonada. En cas contrari, no es garanteix el seient escollit en el moment de la compra.
 • Les portes del Parc de Sant Jordi obriran 2 hores abans per facilitar l’entrada i l’acomodació del públic.
 • Recomanem portar l’entrada descarregada al mòbil per evitar al màxim el contacte amb paper.
 • Si penses que pots tenir símptomes de la covid-19 o has estat en contacte amb algú diagnosticat del virus, queda’t a casa.

Paraules clau:

Notícies relacionades