Back to top

Manifestació al Mercadal en defensa dels drets socials

Endavant (OSAN) Baix Camp ha convocat aquest dimarts, 26 de maig, a les 20h una concentració a la plaça del Mercadal amb la voluntat de reactivar la mobilització als carrers i en defensa dels drets socials que, segons asseguren, s'han perdut arran de la Covid-19.
mercadal

Imatge: Endavant Baix Camp

La plaça del Mercadal de Reus ha estat l'escenari escollit per portar a terme la primera manifestació a peu de carrer des que va començar la Covid-19 a la ciutat.

Una concentració organitzada per Endavant (OSAN) Baix Camp que ha donat el tret de sortida a les 20h i en què s'hi han unit prop d'un centenar persones. Entitats de diversos sectors s'han sumat a la concentració: Reus Refugi, Avis i Àvies de Reus per la Llibertat, ANC entre d'altres..

Això sí, totes elles seguint al peu de la lletra el conjunt de mesures de seguretat establertes per l'entitat: "tothom que hi participi haurà de portar mascareta i mantenir la distància mínima de 2 metres entre persones. A més, les pancartes no es podran agafar de manera conjunta i hauran de ser individuals".

Connexió en directe a la Plaça Mercadal

Segons asseguren des de l'entitat, "la situació derivada de la pandèmia de la Covid-19 ha mantingut la població aïllada". Per aquest motiu, asseguren que "ara és imprescindible tornar als carrers per denunciar la 'nova normalitat', que comporta el perill que aquesta crisi l’hagin de pagar les de sempre, a més de convertir-se en una amenaça contra drets i llibertats col·lectives".

avis reus
Mascareta dels "Avis i àvies de Reus per la llibertat"

 

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades