Back to top

Manolo Reina i Aritz López Garai, cara a cara

Els capità del Club Futbol Reus Deportiu i el del Gimnàstic de Tarragona han celebrat el tradicional cara a cara aquest dimecres a la gespa del Nou Estadi. Tot plegat per avançar-se a l'emoció que es podrà viure en l'esperat derbi del pròxim dilluns 1 de maig.
Aritz López Garai i Manolo Reina llueixen les samarrates dels seus equips.

Els capitans dels eterns rivals han coincidit a destacar que el partit de dilluns serà vibrant i s'hauran d'esforçar per guanyar. De fet, cap dels dos equips vol endur-se un empat, ja que lluiten per allunyar-se de les darreres posicions. Tot i que no han volgut entrar en detalls, al Nous Estadi ja es podia notar que en aquest partit s'hi jugaran molt més. Tot i l'empat del darrer partit, el líder del Reus Deportiu no s'ha mostrat preocupat, sinó esperançat. El capità del CF Reus Deportiu, Aritz López Garai, ha defensat que ‘no arribem en un mal moment. En la primera volta veníem de diverses derrotes, i ens en vam sortir força bé’.

Des de Tarragona, han reconegut que el partit serà difícil de guanyar però han demostrat que no tenen cap por. El capità del Nàstic, Manolo Reina, ha assegurat que ‘no ens valen els empats. Està clar que serà un partit difícil i el Reus Deportiu és un equip rocós’. Els capitans s'han atrevit a fer una aposta. López Garai s'ha aventurat amb un 0 a 1 i Manolo Reina, amb un 1 a 0. L'enfrontament tindrà lloc al Nou Estadi, el dilluns 1 de maig a les set del vespre.