Back to top

Mantenir vius els valors d'una empresa després de la jubilació

Des de fa 5 anys, Redessa ofereix a nous emprenedors la possibilitat de tenir una empresa pròpia, sense la necessitat d'haver-la de crear des de zero, gràcies al programa Reempresa. Un projecte que durant aquest 2018, ha gestionat 16 processos de compravenda, dels quals 10 han estat casos d'èxit.
Mantenir vius els valors d'una empresa després de la jubilació

L'actual empresa Laboratoris Marcé de Reus és un dels 10 casos d'èxit que ha generat Redessa aquest 2018 a través del programa Reempresa. Un negoci pioner al territori dedicat als greixos i olis que durant més de 40 anys ha estat capitanejat per en Pere Cabré.

"Arriba un moment, quan s'acosta la jubilació" que et preguntes "com s'afronta això?", explica Cabré. Una situació en què "et planteges un desballestament del laboratori, de tota la tecnologia i del coneixement" o bé "com ho pots transmetre". I és justament en aquest punt quan apareix Reempresa.

Un projecte que l'actual propietari de l'empresa, Víctor Marcé, defineix com "pack complet". I és que comprar un negoci que ja es troba en funcionament té molts avantatges, ja que no només heretes la infraestructura i la maquinària, sinó també els clients i el coneixement.

Paraules clau: