Back to top

Mapa de comerços i serveis oberts a Reus durant l'estat d'alarma

Al Geoportal de Reus, el mapa virtual de l'Ajuntament de Reus, es pot consultar la varietat de productes que es poden adquirir durant la situació d'excepcionalitat
mapa comerç reus

Ja es pot consultar a Reus.cat el mapa dels establiments comercials i de serveis que ofereixen els seus productes al públic, tot i la situació d'excepcionalitat motivada per l'alarma sanitària per COVID19.

Restaurants, alimentació, tèxtil per a nadons, alimentació, productes per a mascotes, tinta i tòner per a impressores, pastisseria sense gluten... són alguns dels productes que ja es poden localitzar al Geoportal de Reus, el mapa virtual de l'Ajuntament de Reus. 

Consulta el mapa

La majoria han hagut d'adaptar els seus horaris a causa de la nova situació i també han ampliat les maneres d'arribar als seus clients: amb servei a domicili o amb la recollida de comandes a través de correu electrònic, whatsapp o telèfon, entre altres opcions. Precisament, un dels objectius d'aquest directori de botigues i serveis és que la ciutadania conegui com pot contactar amb els establiments del municipi per continuar consumint producte de proximitat i afavorir així l'economia local.

Formulari de recollida de dades

L'Ajuntament de Reus ha obert el formulari de recollida de dades a través de la web i alhora ha contactat de manera personalitzada amb els responsables de les activitats, per tal que coneguin aquesta iniciativa i puguin afegir-s'hi en el moment que ho necessitin. L'objectiu és fer una radiografia el més extensa possible, també sobre el mapa de la ciutat i que el servei i el comerç de barri, el més pròxim, guanyi visibilitat a la xarxa.

Així, la base de dades de comerços i serveis és un document viu, que anirà incorporant les dades de nous establiments en el moment que ho sol·licitin a través del formulari de Reus.cat. 

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades