Març gloriós i cap a Europa

L'equip de Jordi Garcia signa, amb aquesta victòria a domicili, un mes sense derrotes per encarar d'aquí menys de dues setmanes la primera fase de la Lliga Europea

Prudència i cautela davant de qualsevol rival, al marge de la posició que ocupi a la lliga. És una de les claus de l'èxit del Reus Deportiu Miró i aquest dissabte s'ha fet més evident que mai a casa del CH Mataró. Els del Maresme són cuers i només han triomfat en una ocasió aquesta temporada, però els ganxets han sortit a la pista amb peus de plom. L'objectiu era guanyar per signar un març quasi perfecte. Ha estat així, però ha anat de poc.

Oriol Lladó ha posat en alerta el cinc inicial de Jordi Garcia amb l'u a zero al minut 5 de partit. Menys d'un minut després, un Marc Julià àgil de reflexos ha transformat en gol el refús del guardià Sergi Grané. Els del Baix Camp han marxat al descans per davant en el marcador (1-2), gràcies a una extraordinària connexió xilena entre Felipe Castro i Diego Rojas.

A la represa, el Mataró no ha volgut donar el seu braç a tòrcer contra un Reus molt ofensiu. El màxim anotador mataroní, Alex Cantero, s'ha encarregat de l'empat esquivant la defensa ganxeta i Gerard Cusachs ha posat els locals per davant en l'electrònic. De pas també, les piles al Reus.

L'estic més perillós a l'OK Lliga

Malgrat el bon paper interpretat pel Mataró, els cuers no han sabut aturar l'estic més perillós de l'OK Lliga. Àlex Rodríguez excel·leix des de la diagonal i això li ha valgut als del carrer Gaudí per marcar la diana de l'empat, i també la quarta, la de la victòria, en poc més de 90 segons. El de Sant Hipòlit ha dedicat el gol a Raül Marín, de baixa per lesió fins a final de temporada.

Amb aquests tres punts, el Reus Deportiu Miró dona per tancat un març gloriós amb 4 victòries i un empat contra el Barça. Una bona dosi de confiança abans de disputar la primera fase de la Lliga Europea el 9 i 10 d'abril a Luso.