Marc Julià: "El Barça et penalitza en qualsevol moment"

El clàssic entre el Reus i el Barça va estar marcat per vint segons de la segona part, el moment en què els d'Edu Castro van sentenciar el partit amb dos gols consecutius.

Quan faltaven 17:35 minuts per acabar el Reus-Barça, i amb l'empat a tres en el marcador, Ignacio Alabart va marcar el quart gol dels culers. Quinze segons més tard, i després d'una clara falta a Raül Marín, Helder Nunes va anotar la cinquena diana visitant i va deixar el partit sentenciat. Aquest és el punt d'inflexió que va fer decantar el clàssic pel bàndol blaugrana. El roig-i-negre Marc Julià va assegurar al Cercle Central que "els errors individuals, començant per mi, són errors que no hem de cometre". I menys contra el conjunt barceloní, que "penalitza en qualsevol moment", va dir.

Marc Julià no va voler treure mèrit a la feina feta per l'equip, en especial a la primera part, amb un Reus que va tutejar el Barça durant els primers vint-i-cinc minuts. L'olotí també va destacar el suport que van rebre per part de l'afició. "El Reus va perdre, però va guanyar Reus", va subratllar. El 15 del Reus considera que "podem estar molt orgullosos de la nostra afició i de tot el que representa al club. Tot jugador voldria estar aquí".

El clàssic ja és història, i els de Jordi Garcia tenen la mirada posada en el pròxim partit: dissabte a les 20:15 h contra el PAS Alcoi.