Back to top

Marc Julià lluirà la camiseta roig-i-negre la temporada vinent

El Reus Deportiu ja té nou fitxatge. El jove d'Olot ha passat per diversos equips com el Barça, el Noia Freixenet i més recentment pel Bassano, un dels conjunts més importants de l'hoquei italià. Aquesta nova incorporació arriba després de la marxa de Marc Torra.
Marc Julià lluirà la camiseta roig-i-negre la temporada vinent

Marc Julià és el nou fitxatge del Reus Deportiu per la pròxima temporada. Amb només 23 anys, aquest jove gironí lluirà el número 15 a la camiseta roig-i-negre i jugarà com atacant amb l'equip del Baix Camp.

Julià es va formar a la pedrera del Barça, un Club on va arribar a debutar amb el primer equip. A la temporada 2013-14 va ser cedit al Noia Freixenet on van guanyar la copa CERS. Després d'un breu temps al Manlleu va jugar al Bassano, un dels millors conjunts d'hoquei d'Itàlia i on ha competit les dues últimes temporades.

Marc Julià s'ha definit com a jugador explicant que "em definiria com un jugador de molt u contra u, buscant un joc molt directe però sempre dins la tàctica de l'equip. Crec que sóc un jugador que li agrada finalitzar i buscar el desequilibri. Sé que vinc aquí per ajudar a l'equip i crec que podré aportar el meu granet de sorra".

En un principi aquest serà l'únic fitxatge per la propera temporada tot i que segons la direcció esportiva liderada per Toni Sànchez, s'ha d'estar atent al mercat per possibles oportunitats. Per altra banda, Sànchez s'ha mostrat molt convençut per l'aposta que han fet amb aquest fitxatge.

Sànchez ha explicat que Julià "és el jugador que portava pes al Bessano i jo crec que ens encaixa perfectament amb el què busquem per l'equip. Joventut, amb el seu estil de joc i no patim gens ni mica per l'edat. Àlex Rodríguez ha estat un altre cas, són joves però tenen tot el que necessiten. Ja ha madurat, tècnicament és molt bo, té gol, té molta visió de joc i crec que per l'equip ens anirà molt bé".

Aquesta incorporació obligada s'ha donat arran de l'anunci de Marc Torra de deixar el club roig-i-negre. Marc Julià, que ha firmat per tres temporades, s'unirà a l'equip el proper 30 de juny.