Marcar aviat, objectiu per encarrilar l'eliminatòria

ADRIÀ MORTE

El Club de Futbol Reus Deportiu afronta la tornada de l'eliminatòria contra el Racing de Santander amb el rèdit de 0 gols a 3. Tot i això, per tal de posar coll avall una possible remuntada càntabra caldrà marcar un gol com abans millor. Una estadística que juga en contra del Reus, de 29 gols marcats a casa només 8 han estat a la primera part.

Tot i que contra el Racing de Santander el Reus va enllestir la feina força aviat, en 30 minuts anava 0 a 2. Els roig-i-negres sempre han encarrilat els partits al segon temps. Almenys és el que diuen les estadístiques a casa, lloc on l'equip de Natxo González ha de rematar l'eliminatòria per pujar a segona divisió A. A l'estadi municipal i en lliga, el Reus ha registrat 15 victòries, 2 empats i dues derrotes. Uns números que converteixen la gespa reusenca en un fortí. En aquests 19 partits, s'han marcat 30 gols: 29 més un altre que es dóna per la victòria per la mínima del partit que s'hauria d'haver jugat contra l'Huracà de València, desqualificat de la competició. Però si s'analitzen el global de gols marcats a casa: 21 s'han fet a la segona part i només 8 a la primera, com aquest gol de Jesús Olmo al minut 6 de partit.

Una estadística que el Reus ha de trencar. Per tal d'encarrilar l'eliminatòria contra el Racing els roig-i-negres haurien de marcar com abans millor per tal de posar coll avall una possible remuntada dels càntabres. Un gol que permetria encarar amb tranquilitat l'encontre. Un gol que permetria pintar de roig-i-negre l'eliminatòria. Per fer-ho, Natxo González ha demostrat que siguin quins siguin els jugadors que entrin al camp, tothom està al 100% per aconseguir el somni de l'ascens.