Back to top

María Luz Caballero, el nou fitxatge de Carles Pellicer

És directora de màrqueting europeu de la Lear i segons les fonts consultades per Canal Reus, demà serà presentada com a número 6 de la llista de Junts per Reus a les municipals del pròxim 26 de maig.
María Luz Caballero, el nou fitxatge de Carles Pellicer

Carles Pellicer continua presentant la seva llista en vista les municipals de maig integrant per integrant. Si aquest dilluns han presentat el número 5, que ocuparà l'empresari Pep Cuerbas, un dels responsables de la discoteca Sabana, Canal Reus els pot avançar el número 6 de la candidatura. Segons han confirmat diverses fonts a aquest mitjà, María Luz Caballero és el nou fitxatge de l'actual alcalde. 

Caballero és llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Autònoma de Barcelona i, a més, té el posgrau en Direcció de Màrqueting per la Universitat Pompeu Fabra. Actualment és la responsable de Màrqueting Europeu de l'empresa Lear Corporation i col·labora com a professora associada al Departament d'Economia de la Universitat Rovira i Virgili

Pellicer ha volgut nodrir els primers llocs de la llista amb dones. Dels sis primers noms que es coneixen, només dos són homes. Rere l'actual alcalde, Montserrat Viella, Teresa Pallarès i Montserrat Caelles completen el sextet de noms dels primers llocs de la candidatura.