Marín decideix el derbi

El Reus Deportiu guanya (7-1) al CE Vendrell amb cinc gols del capità roig-i-negre. El reusenc ja supera la xifra de gols anotats de l'OK Lliga de la temporada passada. Albert Casanovas i Romà Bancells han estat els altres dos golejadors del derbi.
crònica reus vendrell

El Reus Deportiu s'ha imposat amb autoritat (7-1) al CE Vendrell en el derbi d'hoquei patins del Camp de Tarragona. L'equip de Jordi Garcia segueix cruspint-se els rivals amb un Raül Marín estel·lar. El capità roig-i-negre ha marcat 5 gols en el duel davant el vendrellencs i ja suma 40 dianes, dues més que les anotes la temporada passada en tota la lliga.

Raül Marín ha guiat al seu equip en tot moment. El killer roig-i-negre ha obert la llauna al minut 8' de partit i poc després ha anotat el segon gol col·locant el 2-0 al marcador. Al 15' Edu Fernández ha escurçat distàncies però Romà Bancells, amb un potent xut, ha anotat el 3-1 abans del descans.

A la represa, Marín ha continuat amb la seva exhibició. Al 31' ha marcat el 4-1 i pocs minuts més tard ha aprofitat la desena falta del Vendrell per batre Gerard Camps a la directa, anotant el seu 'poker' particular. Per una altra banda, a la porteria Càndid Ballart ha aturat una falta directa a Jordi Ferrer. A més, el meta roig-i-negre també ha refusat un penal. Abans d'això, Casanovas al 42' ha marcat. el 6-1 des del punt de penal. Els roig-i-negres s'han mostrat totalment superiors davant un Vendrell que no ha pogut fer res. Els reusencs no han tingut pietat i Raül Marín ha anotat el 7-1 definitiu al 43' firmant un 'repoker'.

Amb aquesta victòria, el Reus Deportiu se situa, provisionalment, a la tercera posició de l'OK Lliga amb 48 punts a l'espera del que facin el Barça i el Liceo contra Caldes i Arenys de Munt respectivament. Ara, els roig-i-negres aparquen l'OK Lliga per unes setmanes. El conjunt de Jordi Garcia disputa el proper dissabte 17 de febrer la cinquena jornada de la Lliga Europea. Els roig-i-negres visitaran la pista del Viareggio italià un partit on els reusencs tenen opcions de certificar la primera plaça de grup. Posteriorment, el Reus Deportiu disputarà la fase final de la Copa del Rei d'hoquei patins a Lloret de Mar.

La fitxa del partit

Reus Deportiu (7): Càndid Ballart, Romà Bancells, Albert Casanovas, Mar Torra i Raül Marín. A la banqueta: Joan Salvat, Àlex Rodríguez, Jan Escala, Pere Tella i Juanjo Matilla

CE Vendrell (1): Gerard Camps, Jordi Ferrer, Cristian Rodríguez, Marc Navarro i Roger Rocasalbas. A la banuqeta: Pol Ferrer, Iker Casado, Edu Fernández, David Lecha i Joan Lluís Mudarra

Gols: 1-0 Marín (8'), 2-0 Marín (8'), 2-1 Fernández (14'), 3-1 Bancells (22'), 4-1 Marín (30'), 5-1 Marín (34'), 6-1 Casanovas (41'), 7-1 Marín (42')