Marín i Casanovas, campions del món d'hoquei patins

Els jugadors del Reus Deportiu guanyen la medalla d'or amb la selecció espanyola en el Mundial d'Hoquei Patins dels World Roller Games 2017 de la Xina.
marin i casanovas

Raül Marin i Albert Casanovas han tocat el cel a la Xina. Els dos jugadors roig-i-negres s'han proclamat campions del món d'hoquei patins després de guanyar a la selecció de Portugal a la tanda de penals. La selecció espanyola, entrada per Alejandro Dominguez, s'ha avançat al minut 19 gràcies a un gol d'Albert Casanovas. Jordi Adroher al 24' ha eixamplat distàncies. A la segona part Nunes i Alves han restablert l'empat (2-2) i Edu Lamas al 39' ha tornat a donar l'avantatge per la selecció espanyola. Quan tot semblava decidit, al darrer minut Nunes ha posat les taules al marcador.

El duel entre Espanya i Portugal ha desembocat a la pròrroga on cap dels dos equips ha aconseguit marcar. A la tanda de penals tot ha quedat igualat fins a la darrera pena màxima. Els portuguesos ha fallat i ha estat Albert Casanovas qui ha anotat el gol decisiu. La selecció espanyola s'ha proclamat campiona del món i suma el seu 17è títol.