Back to top

Mariotti agafa les regnes del Reus d'hoquei

SILVIA ANDREO

Enrico  Mariotti ja és oficialment el nou entrenador del primer equip del Reus Deportiu d’hoquei.

Ahir el club el va presentar oficialment. L’italià agafa les regnes del conjunt roig-i-negre després d’una temporada com a segon entrenador d’Alejandro Domínguez.

 

Ha signat per un any. Després d’una temporada com a segon d’Alejandro Domínguez i com a primer entrenador de l’equip sub-23, agafa el nou càrrec amb molta  força. Mariotti és realista.Confia plenament en els jugadors que té.

Però la marxa de Xavi Costa i Jepi Selva ha obligat a anar al mercat. La setmana vinent el club presentarà Raül Marín i esperen l’arribada l’alguna altra incorporació. La pedrera segueix sent un dels pilars fonamentals d’aquest Reus per això el club ha confiat en Mariotti per dirigir el primer equip.

Enrico Mariotti vol aportar idees diferents a les del seu predecesor, Alejandro Domínguez. Un any amb l’argentí com a segon ha estat una bona experiència per conèixer el vestuari. Reconeix la feina i l’estil de treballar de Domínguez però sap on vol millorar.

A la roda de premsa de presentació també s’ha tractat un altra polèmica, l’inici de l’Oklliga. El club roig-i-negre s’ha mostrat contrari a començar la lliga gairebé a l’octubre. Caldrà esperar per saber quan es reprendrà la competició i quan podrem veure Mariotti dirigint el seu primer partit com a nou entrenador roig-i-negre.