Mariotti fa suar la banqueta

BERTA TREIG

Partit plàcid per al Reus Deportiu d'Hoquei que continua invicte al Palau d'Esports. Els reusencs s'han imposat al Lloret en un partit lent i sense massa complicacions. Resultat, 4 a 1. Una victòria que ha servit d'escalfament als d' Enrico Mariotti per afrontar el primer partit de la lliga europea, la setmana que ve contra el Forte dei Marmi.

Al Reus Deportiu La Fira li ha costat perforar la porteria de Serra en un partit més aviat calmat pels roig-i-negres. No ha estat fins al minut 16 quan Casanovas ha anotat a plaer un gran contracop. A partir d'aquí la defensa rival ja no ha pogut fer res per aturar la gerra d'aigua freda que el Reus els tenia preparada. Un minut més tard Salvat ha anotat el 2-0. I quan l'afició encara celebrava el gol, Marín ha fet el tercer. A falta de 4 minuts per la mitja part Salvat ha rematat la feina, i amb l'espatlla, pujava el marcador 4 a 0 fruit d'una gran canonada de Marín.

Ja a la represa, un Mariotti previsor ha donat descans a alguns jugadors habituals. El Lloret ha escurçat diferències després de transformar una directa, però el partit ha mort aquí amb el control absolut de la bola per part dels roig-i-negres.. Els lloretencs han acabat perdent el temps davant una errada rival que no arribava. la única a les acaballes, Àlex Rodríguez ha fallat una directa i un penal que hagués pogut ampliar el marcador.

Mariotti ha assegurat que "els espectadors han pogut quedar-se amb una sensació estranya al no haver marcat en tota la segona part, però que els roig-i-negres han liderat el partit en tot moment i això, és el que compta".

Les tres victòries consecutives a la lliga preparen l'equip per afrontar el primer partit de la lliga europea contra el Forte dei Marmi. El Reus Deportiu debutarà a Itàlia aquest dissabte a les nou del vespre.