Back to top

Martín: "No era ni el 155 ni els presos, era la Diputació"

El PSC de Reus assegura que el govern de la ciutat ha sigut una moneda de canvi per Esquerra per aconseguir la presidència de la Diputació de Tarragona. El seu portaveu carrega contra Noemí Llauradó perquè assegura que ha permès, literalment, que es perpetuï un govern de dretes.
PSC Reus critica Noemí Llauradó

Poques hores després que Noemí Llauradó fos investida presidenta de la Diputació, el PSC de Reus va carregar molt durament contra la republicana. Després que Junts per Reus, Esquerra i ARA Reus revalidessin el pacte del darrer mandat, considera que Llauradó ha permès "cronificar un govern de dretes i que s'ha avalat la política de mediocritat" que ha dirigit Carles Pellicer durant els darrers vuit anys.

Moneda de canvi

El líder dels socialistes assegura que Reus ha estat una titella al servei dels interessos de partit i reitera que s'ha convertit en una moneda de canvi. Insisteix que Llauradó ha deixat de ser alcaldessa per ser presidenta de l'ens supramunicipal. "Ara entenem perquè una candidata a l'alcaldia amb opcions per ser alcaldessa ha renunciat a ser-ho". "Nosaltres no hem posat preu a la ciutat, però hi ha gent que sí", assegura. Admet que els pactes que s'han conformat són lícits, però carrega contra les formes i els arguments emprats. 

Crítiques contra el nou govern

Martín també carrega contra el repartiment de regidors a les comissions, les formes amb les que s'ha gestat el pacte de govern i la convocatòria del ple del passat divendres i també contra la manca de direcció política en qüestions cabdals com l'habitatge o el comerç que, de moment, no tenen regidor.