Back to top

Martín: "el pressupost de la Generalitat a Reus no arriba a un menú per cap"

El portaveu del PSC a Reus carrega contra els pressupostos de la Generalitat i lamenta que el Baix Camp i la seva capital s'enduguin unes partides molt inferiors a les que reben regions com el Gironès.
Andreu Martín, portaveu del PSC de Reus.

El número 1 dels socialistes a Reus, Andreu Martín, denuncia que els pressupostos de la Generalitat que s'han d'aprovar aquesta setmana "només contemplen 14,57 euros per habitant a la ciutat de Reus".

Una xifra que consideren irrisòria i que s'allunya de les inversions que s'emporten altres ciutats com Tarragona, però encara amb major proporció, la comarca del Gironès.

A la vegada, posen de manifest que "la inversió prevista al Baix Camp de 6,2 milions d'euros representa un 25% menys que els pressupostos aprovats el 2017". Tanmateix, considera que el traspàs de la gestió de l'hospital Sant Joan no hauria de ser l'excusa per no reclamar més inversions. 

El PSC es reunirà amb Pellicer aquest dijous

D'altra banda, Martín ha anunciat que tindrà una nova trobada amb l'alcalde reusenc, aquest dijous, després que aquest en la seva conferència fes una crida a sumar aliances amb 21 regidors.

Notícies relacionades