Back to top

Mas Abelló inaugura el programa 'Dilluns amb l'alcalde'

El Centre Cívic Mas Abelló ha estat el primer dels espais comunitaris de la ciutat que han acollit el programa 'Dilluns amb l'alcalde', una iniciativa que pretén acostar la ciutadania al batlle reusenc. Mitjançant un format d'entrevista individualitzada, els veïns poden fer arribar les seves queixes i suggeriments a l'alcalde. Les primeres trobades han tractat sobre infraestructures i la situació de l'hospital Sant Joan.
Mas Abelló inaugura el programa 'Dilluns amb l'alcalde'

En Josep Cabré ha estat el primer reusenc en estrenar el programa 'Dilluns amb l'alcalde', tot fent arribar al batlle una petició relacionada amb la situació que viu la plantilla de l'hospital Sant Joan. Aquesta és la voluntat d'aquesta iniciativa que s'ha estrenat al centre cívic de Mas Abelló i que pretén acostar els problemes, queixes i suggerències de la ciutadania a l'alcalde Carles Pellicer.

A través d'entrevistes individualitzades, els veïns poden fer arribar les seves peticions si demanen cita prèviament. Més enllà del centre hospitalari, les infraestructures del municipi també han centrat aquesta primera jornada i per ara, la resposta que se'ls hi ha donat és positiva. 

El Centre Cívic de Mestral serà el següent espai on es durà a terme aquesta activitat. Això sí, caldrà esperar poc menys d'un mes, el dia 7 de maig, per acollir-se a aquestes entrevistes de caràcter públic i gratuït.