Back to top

Mas Carandell augmenta un 12% la seva oferta formativa

El regidor d'Empresa i Ocupació, Carles Prats, i la directora del Mas Carandell, Montserrat Pagès, han presentat aquest matí la nova oferta formativa de l'Institut Municipal de Formació i Empresa per al curs 2019-2020.
Revista del Mas Carandell Informa't

Més de 4.000 persones es podran beneficiar durant aquest nou curs acadèmic dels 267 cursos que ofereix el Mas Carandell. Una oferta formativa que augmenta en un 12% respecte a l'any anterior.

En aquest sentit, la modalitat que més ha incrementat el seu nombre d'accions formatives és la presencial, la qual passa de 89 a 127 cursos.

Entre aquests, el regidor d'Empresa i Ocupació de l'Ajuntament de Reus, Carles Prats, ha destacat 4 grans novetats: una trilogia de cursos sobre el mètode empresarial LEAN, un conjunt de workshop centrat en temes d'innovació empresarial, un curs d'atenció i informació de la demanda de prestació de serveis funeraris i, finalment, l'oferta del certificat del professional homologat de Docència de la formació professional per a l'ocupació.

Un nou curs acadèmic en què el Mas Carandell també continuarà donant continuïtat a l'oferta formativa adreçada a empresaris i professionals, així com als diferents serveis d'orientació i ocupació.

Una extensa oferta que arriba a la ciutadania mitjançant la revista 'Informa't', la qual arriba a la seva 40a edició. Tot això, coincidint amb el final dels actes que s'han organitzat enguany pel 30è aniversari del centre, tal com assegura la directora del Mas Carandell, Montserrat Pagès.

La matrícula de tots els cursos ja és oberta i es pot formalitzar via Internet, a través de la pàgina web mascarandell.cat, o bé presencialment a les oficines del centre.

Paraules clau: