Back to top

Mas Carandell celebra 30 anys amb la visita de Chakir El Homrani

El Conseller Chakir El Homrani ha aprofitat la seva visita a Reus i ha assistit a l'acte institucional per celebrar els 30 anys d'història de l'Institut Municipal de Formació i Empresa Mas Carandell.
Mas Carandell celebra 30 anys amb la visita del conseller Chakir El Homrani

Mas Carandell està d'aniversari. I és que enguany compleix 30 anys al servei de la ciutadania en matèria de formació, orientació i ocupació. Per aquest motiu, l'Institut Municipal ha rebut la visita del Conseller de Treball, Afers Social i Famílies, Chakir El Homrani, el qual ha presidit l'acte institucional de celebració de l'entitat. Una jornada que s'ha iniciat amb la signatura del conseller al llibre d'honor de Mas Carandell, abans de donar pas als parlaments. El conseller ha destacat que malgrat que s'han millorat les taxes d'atur, encara tenim molts reptes. 

Una trajectòria de 30 anys que han convertit el Mas Carandell en el projecte de referència al territori, tal com ha assegurat el regidor de Medi Ambient i Ocupació, Daniel Rubio. 

En aquest sentit, l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha destacat la capacitat de Mas Carandell de traçar camins i oportunitats entre el món formatiu i laboral.

Paraules clau: